Modalized Speech Acts in a Spoken Learner Corpus: The Case of Can and Could - Huschová, Petra
Tento príspevok skúma použitie modálnych pomocných slovies v rečových aktoch produkovaných študentmi anglického jazyka. Jeho cieľom je preskúmať syntaktické vzorce, sémantické vlastnosti a pragmatické funkcie výpovedí obsahujúcich can a could.