Našou prioritou je e-shop - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s konateľom spoločnosti Delia potraviny, Jozefom Berkom. Sieť sa chce sústrediť najmä na e-shop, ktorý zaznamenáva výrazný nárast. Okrem toho Delia plánuje rozšíriť kamenné predajne a hľadá prevádzkarov.