Chladničky dokážu podporiť predaj - Ondrušová, Miroslava
Čo musí brať do úvahy prevádzkovateľ pri výbere chladiarenského nábytku. Trendom sú ekologické zariadenia s úsporou energií, trvalá udržateľnosť aj efektívnosť. Dôležitý je aj dizajn, ktorý pomáha pri predaji vystavených produktov.