Systém hodnotenia zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Hodnotenie zamestnancov ako dôležitá oblasť riadenia ľudských zdrojov, prispievajúc k zdokonaľovaniu pracovnej činnosti a zvyšovaniu pracovného výkonu zamestnancov. Výsledky hodnotenia zamestnancov ako podklad pre odmeňovanie, povýšenie, rozhodovanie o potrebnom vzdelávaní a plánovanie ďalšej kariéry zamestnanca v rámci organizácie. Spravodlivý a objektívny prístup k hodnoteniu zamestnancov pre vytvorenie motivačného prostredia v organizácii. Základné prvky systému hodnotenia zamestnancov. Kritériá a metódy hodnotenia, s konkrétnymi príkladmi a najčastejšími chybami pri hodnotení zamestnancov. Tipy pre vedenie hodnotiaceho pohovoru a vzorový formulár na hodnotenie zamestnancov.