Obce a nakladanie s komunálnymi odpadmi a súvislosti s dosahovaním cieľov odpadového hospodárstva - Hrtánek, Ladislav
Odpadové hospodárstvo v obciach. Povinnosti obce ako pôvodcu alebo držiteľa odpadu podľa § 14 od. 1 zákona o odpadoch. Vzory tlačív.