Vyvlastnenie pozemkov pod cestami od 1. júna 2021 - Tekeli, Jozef
Návrh novely zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách, ktorým sa s účinnosťou od 1. júna 2021 prekluzívna lehota na majetkovoprávne usporiadanie predlžuje o ďalších desať rokov. Vysvetlenie základných fáz uvedeného majetkovoprávneho usporiadania v súvislosti s aktuálnym právnym stavom.