Obsah rozhodnutia obce v správnom konaní - Hrtánek, Ladislav
Podklady potrebné pre rozhodnutie správneho orgánu, ako aj náležitosti rozhodnutia v správnom koní. Viaceré príklady z praxe správnych orgánov.