<The> Role of Investment Promotion Policy in Attracting Foreign Direct Investment: The Case of Slovakia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vyhodnotenie vývoja politiky podpory investícií - poskytovanie finančných a finančných investičných stimulov. Úroveň hospodárskej slobody s ohľadom na prilákanie priamych zahraničných investícií na Slovensko. Vývoj kľúčovej legislatívy, upravujúcej poskytovanie investičných stimulov v podmienkach Slovenska a prehľad poskytnutých investičných stimulov v období rokov 2002–2018. Vplyv fiškálnych a finančných investičných stimulov a celková úroveň ekonomickej slobody v krajine na prílev priamych zahraničných investícií v Slovenskej republike v období rokov 2002–2018.