Celozávodná dovolenka - Tináková, Eva, 1982-
Pravidlá pri celozávodnej dovolenke v rámci pracovného práva a konkrétnej judikatúry. Čerpanie dovolenky v zmysle Zákonníka práce, jej určenie zamestnávateľom po prerokovaní so zamestnancom podľa plánu dovoleniek určenom s predchádzajúcim súhlasom zástupcov zamestnancov. Určovanie dovolenky a potreba prihliadania na úlohy zamestnávateľa či na oprávnené záujmy zamestnanca. Ktorí zamestnávatelia a za akých podmienok môžu nariadiť hromadné čerpanie dovolenky pre všetkých zamestnancov, resp. pre konkrétnu skupinu pracovníkov.