Reťazec pomáha ľuďom aj prírode
Spoločnosť Tesco začala pomáhať domácnostiam, ktoré sužuje kríza, prostredníctvom znižovania stoviek produktov. Medzi výrobky patria bežne nakupované potraviny majúce vlastné označenie "Nižšia cena". Reťazec vyvinul aj nové plne recyklovateľné obaly podľa požiadaviek legislatívy.