Current Trends in Teaching Foreign Languages at the University Level in Slovakia - Zamborová, Katarína, 1988-
Súčasné trendy vo výučbe anglického jazyka na vysokých školách na Slovensku a ilustrácia vízie jej čo najefektívnejšej výučby. Implementácia mobilných technológií (m-learning a MALL – mobile assisted language learning), metodika výučby CLIL (content language integrated learning), používanie autentických materiálov vo výučbe a aj zakomponovanie humoru do hodín anglického jazyka. Analýza predmetných aspektov v duchu princípov učenia zameraného na študenta (learner-centred teaching) a humanistického vyučovania.