Reštrukturalizácie spoločností s prihliadnutím na pracovné podmienky zamestnancov - Kočiš, Juraj
Problematika reštrukturalizácie spoločností s prihliadnutím na pracovné podmienky zamestnancov. Prevod podniku zamestnávateľa a súvisiace reštrukturalizačné procesy u zamestnávateľa. Analýza pracovnoprávnych aspektov v prípade rôznych typov vnútornej a vonkajšej reorganizácie zamestnávateľa, s ohľadom na fundamentálne práva a povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa v pracovnoprávnom vzťahu.