Živnostenské oprávnenie – občan tretích krajín - Danajovičová, Katarína
Náležitosti od 1. 10. 2020 pre fyzické osoby z tretích krajín, ktoré chcú podnikať na území Slovenska. Zníženie potrebných úkonov a finančných poplatkov v súvislosti so založením a ukončením živnostenského oprávnenia a oznamovaním zmien. Prehľad potrebných právnych informácií a tlačív.