Rozvíjanie zručnosti počúvania s porozumením vo výučbe odborného nemeckého jazyka pre stredne pokročilých na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kucharová, Jana, 1981-
Cieľom prı́spevku je prezentovať doterajšie výsledky riešenia projektu, v rámci ktorého sa na Katedre nemeckého jazyka Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave napomá študentom rozvı́jať receptı́vnu komunikačnú jazykovú zručnosť počúvanie s porozumenı́m pomocou audionahrávok zverejňovaných na podcaste. Definícia vybraných pojmov.