Podpora cestovného ruchu v súvislosti s pandémiou COVID-19 - Šebová, Ľubica, 1978-
Cestovný ruch na Slovensku sa podieľa s 2,6% na HDP a s 7,5% na priamej zamestnanosti (2018). Cestovný ruch je v súčasnoti sektorom, ktorý patrí medzi najviac zasiahnuté pandémiou vírusu COVID-19. Cieľom príspevku je preskúmať formy a zdroje podpory cestovného ruchu na Slovensku v súvislosti s pandémiou a porovnať ich s vybranými štátmi Európskej únie.