Vyjednávanie o BREXITe – príčiny – súvislosti a poučenia - Šuplata, Marian
Historické súvislosti vzťahov medzi Spojeným kráľovstvom a ES/EÚ. Kľúčové príčiny a súvislosti predchádzajúce a nasledujúce po referende v Spojenom kráľovstve 23. júna 2016 vedúce k začatiu rokovaní o odchode Spojeného kráľovstva z EÚ (aktivácia článku 50 ZFÚ). Aktuálny vývoj a možný potenciál dôsledkov a poučení. Vyjednávanie o BREXITe.