Dopady pandémie covid -19 na podnikateľské prostredie na Slovensku - Čiernik, Peter
Celosvetová pandémia COVID-19 a jej vplyv na ekonomickú aktivitu podnikov. Súčasný stav dôsledkov pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie n Slovensku. Pôsobenie nových obchodných spoločností a ukončenie podnikateľskej aktivity obchodných spoločností. Najviac postihnuté hospodárske oblasti z dôvodu zavádzania karanténnych opatrení. Opatrenia v daňovej, colnej a účtovnej oblasti a opatrenia týkajúce sa finančných vzťahov. Zákon o zavedení režimu skrátenej práce