Finančné ukazovatele podnikov poskytujúcich udržateľnú zdieľanú "zelenú" dopravu - Raková, Monika, 1991-
Charakteristika verejnej cestnej dopravy (MHD) zabezpečovaná dopravnými podnikmi, ktoré poskytujú občanom mestskú hromadnú dopravu a sú vlastnené samosprávami kraja, v ktorom pôsobia. Analýza finančnej situácie dopravných podnikov a komparácia dosiahnutých výsledkov v priestore a čase.