Opravné a dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby - Petrovická, Iveta
Inštitút opravného a dodatočného daňového priznania procesne upravuje ustanovenie §16 daňového poriadku. Uvedené ustanovenie určuje v akej lehote môže daňový subjekt podať opravné daňové priznanie a v ktorých prípadoch a v akých lehotách má daňový subjekt povinnosť alebo môže podať dodatočné daňové priznanie.