Creating the Crisis Management System in Small Organisations - Topics - Mikušová, Marie
Jednoduchý a zrozumiteľný rámec pre vytvorenie systému krízového riadenia. Pri vytváraní rámca rešpektované dva predpoklady - krízový manažment je vnímaný ako systém a ako proces. Pri vytváraní rámca predvolená myšlienková mapa, v ktorej boli zachytené podstatné príčinné súvislosti. Rámec, ktorý je pripravený zapojiť postupnosť jednotlivých krokov, dôvod ich realizácie, dátumy a zodpovednú osobu / tím. Prezentovaný rámec ako nástroj pre prax manažérov, najmä tých z malých organizácií.