Innovative Management Models, Examples of Three Companies - Mládková, Ludmila
Model riadenia ako spôsob, akým manažéri vykonávajú svoju prácu v organizácii. Tri rôzne inovatívne modely riadenia (W. L. Gore & Associates, Zappos a Spotify). Príspevok ich predstavuje, diskutuje o ich podobnostiach a skúma, či organizácie používajú svoje modely úspešne alebo nie.