Udržitelnost v srdci byznysu podporuje dlouhodobý růst - Leimerová, Magdalena
Spoločnosť Unilever a jej značky ako líder v udržateľnosti. Poslanie spoločnosti a pozitívny dopad na rast a marketing. Unilever plán udržateľného rozvoja (USLP). Nová plne integrovaná firemná stratégia Compass.