Pandemie postavila plány kampaní Greenpeace vzhůru nohama - Hrábek, Lukáš
Environmentálna nezisková organizácia Greenpeace v Čechách a vplyv koronavírusu na jej fungovanie. Sledovanie ekologických, zdravotných a epidemiologických hrozieb. Projekty v on-line priestore (Akademia Greenpeace) a mediálne a digitálne kampane. Výzva Zdravá bodoucnost. Protesty behom pandémie COVID-19.