Firma OEZ s.r.o., stejně jako Siemens, dbá na minimalizaci dopadů na životní prostředí - Phamová, Linh Giang
Spoločenská zodpovednosť ako významná rola pri budovaní firmy a jej dlhodobej stratégie. Projekt EEP2 firmy OEZ s.r.o. s cieľom znižovania energetickej náročnosti závodu OEZ v Letohrade. OEZ a angažovanie v podpore regiónu.