Pomoc dostanú všetci, ktorí splnia podmienky - Kramárová, Zlatica
O štátnej pomoci, o znížení DPH, o novej agentúre pre cestovný ruch hovorí Katarína Bruncková, štátna tajomníčka Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.