Centrálny nákup je výhodný pre obidve strany
O výhodách a limitoch centrálneho nakupovania hovoríme s Branislavom Kačkovičom, generálnym riaditeľom hotelov Sheraton Bratislava Hotel a Grand Hotel River Park. Výhodné je nakupovať produkty, ktoré sú z jedného segmentu a odoberajú ich všetky hotely z klastra. Od jedného dodávateľa berieme elektrinu, plyn aj hygienické potreby. Väčšie odoberané množstvá nám prinesú väčšie úspory a lepšie ceny, pričom spokojný je aj dodávateľ.