About the Possibility of Using Artificial Intelligence Technologies When Recognizing Images of Objects From Drone - Preobrazhenskiy, Andrey
Tento príspevok pojednáva o možnostiach využitia technológií umelej inteligencie na rozpoznávanie snímok objektov z dronov. Je potrebné rozpoznať obrázky rôznych objektov patriacich do rovnakej klasifikácie a patriacich do rovnakej triedy. Následne určitý počet objektov na obrázku vytvára scénu.