Pomoc "de minimis" u podnikateľov v cestovnom ruchu na pokrytie časti fixných nákladov - Pakšiová, Renáta, 1974-
Popis etáp pre získanie finančného príspevku „de minimis“. Schéma štátnej pomoci podnikov v odvetví cestovneho ruchu s názvom „de minimis“, je poskytovaná na základe zákona č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovneho ruchu v znení neskorších predpisov a zákona č. 358/2015 Z.z. o úprave niektorých vzťahov v oblasti štátnej pomoci a minimálnej pomoci a o zmene a doplnení niektorých zákonov.