Keď je HR koníčkom i vášňou
Posledné roky a hlavne posledných 15 pandemických mesiacov nás naučilo, aké je dôležité komunikovať jasne a zreteľne, mať informácie po ruke, hovorí Jela Hamajová personálna manažérka spoločnosti KraussMaffei Technologies, spol. s.r.o. v Sučanoch.