Počítače verzus mobily alebo užitočná symbióza? využite výhody oboch
Spoločnosť Counter Global Stats vypočítala, že použitie mobilného internetu bolo po prvý krát početnejšie ako cez stolné počítače už v roku 2016 a od tej doby napreduje.