Approaches of Selected Organisations in the Czech Republic to Promoting the Concept of Sustainable Development and Corporate Social Responsibility - Vrabcová, Pavla
Trvalo udržateľný rozvoj ako koncept, ktorý sa neustále vyvíja a diskutuje sa o ňom na globálnej, národnej a miestnej úrovni nielen medzi jednotlivcami, ale aj v rámci organizácií. Prístupy vybraných českých spoločností k podpore koncepcie udržateľného rozvoja a základné faktory, ktoré ovplyvňujú konkurencieschopnosť. Základnými faktormi konkurencieschopnosti sú kvalitné vzťahy so zainteresovanými stranami a implementácia integrovaného systému riadenia.