Case Studies Research in the Bioeconomy: A Systematic Literature Review - Tassinari, Gianmaria
Prieskum prípadových štúdií zohráva rozhodujúcu úlohu pri štúdiu vývoja biohospodárstva. Hodnotenie súčasnej literatúry kvalitatívnou obsahovou analýzou uľahčenou systematickým kódovaním textu. Prehľad o tom, ako naratívy koncepcie bioekonómie ovplyvňujú všestrannosť výskumu prípadových štúdií. Budúci empirický výskum fenoménov založených na biológii by mal byť viac transdisciplinárny a mal by sa viac spoliehať na medzisektorové prístupy.