Z pohodlia "domova" sa zasypávame odpadom
V dôsledku rastúceho e-commerce sa zvyšuje spotreba obalových materiálov a teda aj produkcia odpadu. Zákazníci sa zaujímajú, ako môžu znížiť ekologickú stopu. Spoločnosť Raja uvádza konkrétne príklady ako zmenšiť vplyv na životné prostredie. Päť zásad pre udržateľnejšie balenie.