Diagnostics of Innovation Management and Innovation Capacity of a Business Entity - Tichý, Jaromír
Formulovanie súboru vzájomne aplikovaných metód diagnostiky a hodnotenie inovačnej kapacity a inovačnej vitality spoločností zo segmentu malých a stredných podnikov. Vytvorenie jednoduchého a prehľadného súboru podporných nástrojov pre tieto spoločnosti, pomocou ktorých sú spoločnosti schopné v praxi posúdiť svoj vlastný stav a úroveň rozvoja a inovačné príležitosti, a tak získať relatívne jasnú informačnú hodnotu o stave spoločnosti a o príležitosti na zlepšenie riadenia a správy a riadenia.