Dajú sa usporiť tisíce ročne
Zmeny v organizácii prevádzky malých a stredných firiem počas koronakrízy sa prejavili aj v oblasti dodávky energií. Pri reštarte firmám pomôže aj zmena dodávateľa energií. Viac ako tretina firiem očakáva individuálne nastavenie cenovej ponuky.