Provoz v logistickém areálu je třeba řídit - Toman, Pavel
Logistické centrá sú miestom veľkej dopravy nákladných vozidiel. Každé vozidlo má určený čas, kedy smie prejsť cez bránu do areálu, a po vyložení tovaru, musí areál rýchlo opustiť Toto dokážu efektívne riadiť moderné sofistikované systémy. Logistické firmy si programy pre riadenie kamiónov často vyvíjajú samy, alebo si ich nechajú vyvinúť na mieru, aby softvér presne odpovedal ich potrebám.