Mapa vplyvov vybraných ekonomických rizík v podnikateľskom prostredí - Masár, Matej
Vplyv ekonomických rizík na podnikanie, mapa vybraných ekonomických rizík v podnikateľskom prostredí na Slovensku na základe realizovaného empirického výskumu v rokoch 2018-2019. Mapa vplyvov ekonomických rizík predstavuje významný podporný prostriedok pre orientáciu podnikateľov v oblasti ekonomických rizík (riziko slabej dostupnosti finančných zdrojov, riziko vývoja úrokových sadzieb, riziko rastu cien všetkých druhov energií a riziko rastu miezd) v podnikateľskom prostredí v jednotlivých regiónoch Slovenska.