Jazyky sú kľúčom k práci
Z prieskumu personálnej agentúry vyplynulo, že uchádzači o nové zamestnanie by sa mali zlepšiť najmä v jazykových schopnostiach. Dôraz sa kladie aj na dobrú sebareprezentáciu.