Dôchodky v roku 2021 - Hamuľák, Mikuláš
Prehľad náležitostí týkajúcich sa dôchodkových dávok v roku 2021. Zmeny v dôchodkoch, ich navýšenie a zmena veku odchodu do dôchodku. Úprava dôchodkového veku žien v závislosti od počtu vychovaných detí. Jednorazový doplatok k starobnému dôchodku. Valorizácia dôchodkov, 13. dôchodok a minimálny dôchodok. Zrušenie oslobodenia 13. a 14. platu od platenia sociálnych odvodov. Zámer prípravy ústavného zákona o dôchodkovom systéme a protiústavnosť krátenia minimálneho dôchodku ľuďom sporiacim v druhom pilieri.