Impact of Social Media on Children's Relationship With Brands - Hutmanová, Nikoleta, 1994-
Skúmanie vplyvu sociálnych sietí na vzťah detí k značkám. Ako a kedy si malé deti rozvíjajú povedomie o značke a najdôležitejšie prediktory tohto vývoja. Rozvoj znalostí o detskej značke.