Environment Charge and Covid - Vavrová, Katarína, 1960-
Trendy globálneho vývoja a globálne zmeny v kontexte selektívnych spotrebných daní, ktoré sú súčasťou slovenského daňového systému. Environmentálny poplatok, ukazovatele trvalo udržateľného rozvoja, environmentálne ukazovatele, ukazovatele efektívnosti zdrojov a vykonávanie environmentálnych opatrení. Hlavný predmet analýzy je spoločnosť Mondi SCP, a. s..