Resilience and Sustainability of Creative Industries Businesses - Majdúchová, Helena, 1963-
Finančná štruktúra vybraných oblastí kreatívneho priemyslu v Slovenskej republike s využitím stredných hodnôt pre roky 2016-2019. Korelačná a regresná analýza finančných údajov v roku 2019 (pred negatívnym dopadom COVID19). Analýza prostriedkov. Návrhy a odporúčania na základe analýzy.