<The> Relation Between Adoption of Information and Communication Technologies and Marketing Innovation as a Key Strategy to Improve Business Performance - Cuevas-Vargas, Hector
Účinky prijatia informačných a komunikačných technológií (IKT) na marketingové inovácie ako kľúčovej stratégie na zvýšenie obchodnej výkonnosti malých a stredných mexických výrobných spoločností. Pochopenie súčasného vzťahu medzi IKT, marketingovými inováciami a výkonnosťou podniku. Prijatie IKT, ktoré má významný vplyv na marketingové inovácie. Marketingové inovácie majú navyše značný vplyv na výkonnosť podniku.