Dimensions of the Creative Industry in Individual Regions of the Slovak Republic - Šagátová, Slavka, 1975-
Definícia kreatívneho priemyslu. Identifikácia základných oblastí kreatívneho priemyslu a odhalenie ich väzieb na ďalšie prvky ekonomiky. Zastúpenie kreatívneho priemyslu v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky z hľadiska ich počtu a dosiahnutých výnosov.