Assessment of Financial Health of Slovak Family Businesses Using Models Predicting Financial Distress - Trúchliková, Mária, 1991-
Skúmanie a hodnotenie úrovne finančného zdravia slovenského rodinného podnikania vo vybraných priemyselných odvetviach. Porovnanie predikčných modelov. Rodinné firmy a finančná tieseň.