How Do Behavioral Aspects Affect the Financial Decisions of Managers and the Competitiveness of Enterprises? - Sedliačiková, Mariana
Vzhľadom na úlohu konkurencieschopnosti skúmanie, či je možné preukázať vplyv faktorov správania na finančné rozhodovanie manažérov, a ak áno, do akej miery. Koncept, ktorého podstatou je stanovenie kľúčových systematicky sa vyskytujúcich chýb v procese finančného rozhodovania manažérov vychádzajúcich z pôsobenia ľudského faktora ako základu prevencie nesprávnych finančných rozhodnutí. Problematika mapovaná na území Vyšehradskej štvorky pomocou empirického prieskumu metódou dotazníka.