Job Insecurity, Job Instability, and Job Satisfaction in the Context of the COVID-19 Pandemic - Nemteanu, Marcela-Sefora
Súvislosť medzi neistotou zamestnania a nestabilitou zamestnania počas pandémie COVID-19 spolu s pracovnou spokojnosťou zamestnancov na rozvíjajúcom sa trhu. Navrhovaný koncepčný model, ktorý analyzuje vplyv nestability a neistoty zamestnania na spokojnosť jednotlivca, vrátane podpory supervízora a možností povýšenia.