Reliability of the Slovak Legislative Categorization in Comparison with the Selected Prediction Models - Application in Companies from the Creative Industry – Architecture in Slovakia - Uhliar, Miroslav, 1981-
Definícia kreatívneho priemyslu. Porovnanie spoľahlivosť prognózovania kategorizácie spoločností v sektore architektúry v Slovenskej republike podľa slovenskej legislatívy, v porovnaní s rezolučnými schopnosťami najuznávanejších vybraných prediktívnych modelov.