Criminalisation of Possession of Narcotics in Poland - Banasik, Katarzyna
Otázka kriminalizácie držby omamných látok v Poľsku. Osobitná pozornosť sa venuje inštitútu dobrovoľného ukončenia trestného konania v prípadoch, keď má osoba, ktorá spáchala trestný čin, v držbe nezanedbateľné množstvo omamných látok pre vlastnú potrebu. Súlad v oblasti regulácie medzi Poľskom, USA a EÚ. Hodnotenie súčasného stavu príslušnej poľskej legislatívy.