Úrazový príplatok pre COVID-19 - Mičudová, Tatiana
Novela prijatá 3. 11. 2020 ako zákon č. 330/2020 Z. z. upravujúci zákon o sociálnom poistení, zavádzajúca do legislatívy poskytovanie úrazového príplatku pre pandemické ochorenie COVID-19 z dôvodu nakazenia sa novým koronavírusom pri práci, ktorý je možné poskytnúť od 21. 11. 2020. Okruh osôb, ktoré majú na úrazový príplatok pre COVID-19 nárok a podmienky na uznanie poskytnutia príplatku. Výška úrazového príplatku a obdobie, počas ktorého osobe patrí.